Nederlands  |  English
Green Steps - Henk Groenen - Interview Green Steps - Henk Groenen - Holle Bolle Gijs Green Steps - Henk Groenen - Pretpark Green Steps - Henk Groenen - Muis Green Steps - Henk Groenen -  Kerstman

Wie


Greensteps, zo heet het marketing- en communicatiebureau dat ik op 1 januari 2009 opgericht heb. Na bijna 20 jaar voor toeristisch/recreatieve bedrijven gewerkt te hebben, wilde ik graag zelfstandig verder.

Afgestudeerd aan het Nederlands Wetenschappelijk Instituut voor Toerisme en Recreatie (het tegenwoordige NHTV), begon ik eerst op de marketing-afdeling van de VVV Texel. Zeven en een half jaar later verliet ik als adjunct-directeur het Waddeneiland om in de functie van senior communicatie-medewerker aan de slag te gaan voor attractiepark de Efteling. Tien jaar lang was ik hier verantwoordelijk voor diverse vormen van communicatie, de laatste jaren als hoofd marketing en communicatie.

Marketing en communicatie, er is haast geen dynamischer werkveld. Door continu studies te volgen (o.a. NIMA, SRM en Universiteit Groningen) blijf ik op de hoogte van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen om deze in te zetten voor mijn opdrachtgevers.


Henk Groenen